Alege Dynamics 365 BC în locul unui sistem ERP local

Investiția în implementarea unui sistem informatic de tip ERP este pe termen lung (minimum 5-10 ani) și aduce un avantaj competitiv major pentru organizație. Acest avantaj competitiv este evident în cazul soluției ERP globale Dynamics 365 BC, mai ales din perspectiva tehnologiei și a funcționalităților.

Avantajele față de sistemele ERP locale

De ce să migrezi la Dynamics 365 BC?

  • Te diferențiezi de concurență cu un sistem ERP flexibil și ușor de implementat, pe care îl poți adapta propriului tău mod de lucru.
  • Ții pasul cu cele mai noi tehnologii adoptate de Microsoft, ce reprezintă cea mai bună garanție pentru a-ți asigura afacerea.
  • Îți alegi furnizorul de implementare preferat din rețeaua de parteneri certificați și specializați Microsoft Dynamics 365 BC.
  • Lucrezi mai simplu, mai inteligent și mai intuitiv, datorită unei combinații unice de instrumente de colaborare, comunicare și business intelligence.

Principalele criterii de diferențiere ERP local versus Dynamics 365 BC?

Sistemele ERP locale au posibilități minime de personalizare, pot fi inflexibile și greu de folosit, ceea ce înseamnă că trebuie să-ți adaptezi modul de lucru la funcționalitățile sistemului și nu invers.

Funcționalitățile sistemelor ERP locale sunt limitate, astfel că cerințele afacerii tale nu vor fi acoperite în totalitate, iar soluția aleasă nu se potrivește nevoilor dinamice actuale. 

Sistemele ERP locale nu pot ține pasul cu tehnologia în continuă schimbare, în timp ce Dynamics 365 BC cu sute de mii de clienți globali adoptă rapid tehnologii noi, dispune de fonduri substanțiale pentru noi dezvoltări și de feedback consistent pentru îmbunătățiri.

Firmele care dezvoltă sisteme ERP locale realizează și implementarea, ceea ce înseamnă că ești dependent de o singură firmă cu sute sau mii de clienți și nu vei beneficia de cel mai bun suport operativ.

Prețul inițial pentru un ERP local ce include licența și implementarea pare mai mic, dar, în final, prețul și durata de implementare ale unui ERP local depășesc cu mult pe cele ale sistemului Dynamics 365 BC.

Comunitățile și resursele online pentru soluțiile ERP locale sunt aproape inexistente, în timp ce Dynamics 365 BC are în jur o comunitate globală cu resurse nelimitate, gata să-ți ofere informații utile. 

Cum te ajută Criteria în migrarea de la un ERP local la Dynamics 365 BC?

Echipa noastră cu o experiență de peste 15 ani cunoaște atât complexitatea companiilor multinaționale, cât și diversitatea cerințelor companiilor locale, mijlocii și în creștere. Astfel, Criteria adaptează sistemul Dynamics 365 BC în funcție de nevoile afacerii tale și îți oferă suport în migrarea de la un ERP local.

Contact

Vrei să încerci Dynamics 365 BC pentru afacerea ta?

Te ajutăm să identifici soluția potrivită domeniului tău de activitate sau tipului de proces și îți oferim un demo personalizat.

Scrie-ne un e-mail

Echipa noastră de asistență este aici să vă ajute de Luni până Vineri între 09:00 și 18:00.

office@criteria.ro
Sună-ne

Întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Sună-ne pentru asistență.

0722.335.525

Solicită un DEMO

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a ne analiza traficul. Vă rugăm să decideți dacă sunteți dispus să acceptați cookie-uri de pe site-ul nostru.