Dynamics 365 Business Central pentru Servicii

Sunteți o firma ce oferă serivicii de consultanță, IT, HR, juridice, marketing, imobliare, financiare, transport și logistică, service, mentenanță și suport sau alte tipuri se servicii? Microsoft Dynamics 365 BC vă ajută să simplificați fluxurile operaționale, să automatizați procesul de facturare și să aveți un management integrat al documentelor și activităților.

Programează un Demo

Cum vine Dynamics 365 Business Central în ajutorul companiilor cu activitate de servicii?

Microsoft Dynamics 365 Business Central  este o soluție ERP flexibilă ce poate fi adaptată cu ușurință diversității activităților din zona serviciilor. Firmele cu organizare de tip proiect pot avea în Dynamics 365 BC un management eficient și integrat al proiectelor și documentelor. Microsoft Dynamics 365 BC are și un modul special de Proiecte care vă permite să planificați și urmăriți activități, documente și bugete la nivel de proiect. De asemenea vă permite să automatizați și să simplificați emiterea facturilor către clienți. Integrarea cu Share Point vă permite să configurați și să gestionați eficient și complet fluxurile de documente.

feature-image

Facturare automată

Puteți standardiza lista de activități și servicii și preturile aferente. Pentru contracte facturile se pot genera automat pe perioade recurente în funcție de timpul sau consumul raportat, tipul de activitate sau serviciu și tariful definit.

Gestionarea Proiectelor

Modul dedicat pentru gestionare proiecte - Afișează informații despre proiect și resursele ce trebuie planificate și urmărite în timp, din punct de vedere al alocării, al costurilor și al profitului. Urmăriți execuția și stadiul proiectului

Management Documente

Integrare cu Share Point pentru un management complet al documentelor și asocierea acestora cu tranzacțiile și proiectele din ERP. Puteți opta și pentru varianta simplificată de lucru cu documente direct în ERP

BPM și fluxuri aprobare

Integrare cu soluții de tip BPM - Camunda sau Power App pentru definirea de fluxuri de lucru ce necesita aprobări de documente, task-uri, achiziții de bunuri sau servicii, rapoarte de activitate, etc

Time Sheet - evidență pontaj

Modul pentru gestionarea time sheet-urilor. Raportare și aprobare. Evidența pontajelor pe proiect. Accesare proiecte și pontaj pe Mobile App

Gestionare activități service

Modul dedicat pentru service. Evidență contracte și articole service cu istoric intervenții, generare documente service, devize, raport service și facturare.

Contact

Vrei să încerci Dynamics 365 BC pentru afacerea ta?

Te ajutăm să identifici soluția potrivită domeniului tău de activitate sau tipului de proces și îți oferim un demo personalizat.

Scrie-ne un e-mail

Echipa noastră de asistență este aici să vă ajute de Luni până Vineri între 09:00 și 18:00.

office@criteria.ro
Sună-ne

Întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Sună-ne pentru asistență.

0722.335.525

Solicită un DEMO

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a ne analiza traficul. Vă rugăm să decideți dacă sunteți dispus să acceptați cookie-uri de pe site-ul nostru.