Declarația obligatorie SAF-T pentru Navision, Dynamics Nav și Dynamics 365 Business Central

Ce este SAF-T?

Raportarea declarației SAF-T (fișierul standard de audit de taxe), obligatorie pentru contribuabili, se va face din 2023 exclusiv în format digital. Declarația SAF-T se depune electronic în format XML și include datele financiar-contabile complete ale firmei, ce trebuie extrase din sistemul informatic de gestiune al acesteia. Cu ajutorul unui sistem ERP, precum Dynamics 365 Business Cental, soluția de raportare este complet automatizată.

De ce să implementezi soluția Criteria de creare a fișierului SAF-T în sistemul ERP?

Fișierul se creează automat și rapid, prin extragerea informațiilor necesare direct din Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV sau Navision.

Soluția este flexibilă și ușor de gestionat. Datele se generează și calculează într-o singură pagină, sunt ușor de verificat, fișierele XML se generează modular.

Primești consultanța și suportul necesare din partea Criteria în pregătirea și configurarea nomenclatoarelor și tipurilor de taxe, și pentru generarea și validarea fișierelor XML.

Beneficiezi de toate actualizările necesare, în cazul în care apar modificări legislative. Obiectele SAF T sunt dezvoltate pentru Navision, Dynamics NAV și Dynamics 365 BC

De ce să alegi CRITERIA?

Te ajutăm să-ți optimizezi și accelerezi afacerea prin adaptarea portofliului nostru de soluții și servicii specificului cerințelor tale. Ne bazăm pe o echipă cu peste 15 ani de experiență în numeroase proiecte de consultanță de afaceri și de implementare sisteme software pentru afaceri. Implementăm și oferim suport pentru cele mai performante și inovative soluții software disponibile la nivel mondial, soluții de tip ERP, CRM, BI, BPM.

Contact

Află toate informațiile de care ai nevoie

Daca ai întrebări sau dorești să soliciți informații suplimentare referitor la soluțiile noastre, te rugam să completezi formularul alăturat!

Scrie-ne un e-mail

Echipa noastră de asistență este aici să vă ajute de Luni până Vineri între 09:00 și 18:00.

office@criteria.ro
Sună-ne

Întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Sună-ne pentru asistență.

0722.335.525

Formular de contact

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a ne analiza traficul. Vă rugăm să decideți dacă sunteți dispus să acceptați cookie-uri de pe site-ul nostru.