Cea mai bună alegere pentru firmele cu producție complexă

Ce este IFS Applications?

IFS Applications este cel mai complet sistem ERP pentru Producție, cu peste 1.000.000 de utilizatori globali. Soluția este adaptat legislației românești și îți oferă atât flexibilitate, cât și un model de lucru validat de firme de producție cu experiență internațională.

Soluție integrată pentru gestionarea producției

IFS Applications este un sistem ce vine cu un set predefinit de functionalități complete pentru Producție complexă. Durata de implementare și riscurile sunt reduse, pentru că nu este nevoie să dezvolți prin programare un proiect de la zero, ci doar să setezi sistemul ERP pentru Producție conform propriilor tale cerințe. În plus, implementarea poate fi realizată în etape datorită posibilităților de extindere modulară a sistemului.

Principalele module IFS Applications

Optimizarea, simplificarea și rezolvarea proceselor critice de afaceri dintr-o companie.

Accesarea tuturor tranzacțiile financiare și detaliile complete ale acestora.

Definirea și configurarea elementelor de proiectare, a produselor și a subansamblurilor.

Pentru companii cu organizare de tip proiect, integrat cu toate celelalte module ale sistemului.

Planificare, execuție, control și analiză pentru multiple tipuri de producție, în toate fazele și pentru toți angajații.

Vizualizare eficientă a fluxului produselor, adaptarea cu ușurință la diferitele modele de distribuție și metode de lucru.

Gestionarea întregului lanț de interacțiune cu clientul, de la stadiul de prospect, ciclu de vânzare, suport și service permanent.

Funcționalități complexe și detaliate pentru cerințele de mentenanță uzuală și pentru dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a activelor.

Distribuirea facilă a informațiilor personalizate și detaliate în timp real către angajați, clienți, furnizori și alți parteneri.

Simulare costuri

Simulează costurile unei comenzi și prețul de vânzare, pentru o negociere corectă și fundamentată

Flux de lucru eficient

Distribuie informații utile către ehipa de producție direct din baza de date și obține rapoarte pentru consum de resurse, manoperă și cantități produs finit.

Reducerea timpului de livrare

Se realizează în paralel producția, pregătirea livrării, planificarea transportului și procesarea documentelor.

Planificare și eficientizare

O planificare bună duce la eficientizarea producției și creșterea gradului de utilizare a utilajelor, reducerea costurilor sau minimizarea întreruperilor.

Informații în timp real

Comunică eficient cu clienții situația comenzilor și a livrărilor, datorită vânzărilor înregistrate ce pot estima cu acuratețe timpul de livrare pentru comandă.

Reducerea pierderilor

Planifică predictiv mentenanța la nivel de utilaj, anticipând perioadele optime de reparații, datorită istoricului complet al intervențiilor anterioare.

Partener oficial IFS în România

De ce să alegi Criteria ca partener in implementarea și mentenanța softului?

Echipa noastră cu experiență de lucru cu organizații multinaționale realizează un audit operațional pentru a evidenția zonele unde pierzi bani sau oportunități și au nevoie de îmbunătățiri. Soluția IFS Applications integrată în platforma Dynamics 365 BC este flexibilă și se poate personaliza în funcție de nevoile firmei, atât în faza inițială de implementare, cât și pe termen lung, în cazul dezvoltării de servicii noi.

Contact

Vrei să încerci Dynamics 365 BC pentru afacerea ta?

Te ajutăm să identifici soluția potrivită domeniului tău de activitate sau tipului de proces și îți oferim un demo personalizat.

Scrie-ne un e-mail

Echipa noastră de asistență este aici să vă ajute de Luni până Vineri între 09:00 și 18:00.

office@criteria.ro
Sună-ne

Întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Sună-ne pentru asistență.

0722.335.525

Solicită un DEMO

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a ne analiza traficul. Vă rugăm să decideți dacă sunteți dispus să acceptați cookie-uri de pe site-ul nostru.