e-Factura pentru Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV și Navision

    

Incepand cu 1 Ianuarie 2024 devine obligatorie incarcarea in format electronic a facturilor pe portalul ANAF (sistemul e Factura). TVA ul aferent unei facturi furnizor poate fi dedus doar daca factura a fost declarata in portalul ANAF.

Aplicatia e Factura dezvoltata de Criteria pentru Business Central, Dynamics NAV si Navision gestioneaza si automatizeaza integral flux e-Factura atat pentru Outbound -> trimiterea facturilor si notelor de credit proprii, cat si pentru Inbound -> preluarea facturilor  si notelor de credit furnizor, precum si a altor mesaje ANAF. Dezvoltarile e-Factura sunt integrate direct in sistemul ERP Business Central si Dynamics NAV, partial si pentru Navision.

Exista o pagina dedicata in sistemul ERP pentru gestionarea automata a fluxului de trimitere facturi in sistemul e- Factura. Pe aceasta pagina sunt mai multe actiuni de tip BULK. Practic un utilizator trebuie sa apeleze aceste actiuni o singura data pe zi.

Fluxul de trimitere presupune mai multi pasi succesivi complet automatizati: 

Exista un camp de Status pentru controlul fluxului e-Factura:

Fara aplicatia e-factura ar trebui sa aveti un om dedicat care sa faca zi de zi (si probabil i-ar ocupa mare parte din zi), manual, urmatoarele lucruri:

Pentru fiecare factura de vanzare:

Pentru facturile furnizor:

Contact

Află toate informațiile de care ai nevoie

Daca ai întrebări sau dorești să soliciți informații suplimentare referitor la soluțiile noastre, te rugam să completezi formularul alăturat!

Scrie-ne un e-mail

Echipa noastră de asistență este aici să vă ajute de Luni până Vineri între 09:00 și 18:00.

office@criteria.ro
Sună-ne

Întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Sună-ne pentru asistență.

0722.335.525

Formular de contact