Despre Criteria

În proiectele pe care le realizăm suntem focusați pe dezvoltarea de optimizări și automatizări, pe reducerea costurilor operaționale și pe creșterea profiturilor.

Programează un Demo

Criteria Management - suntem o companie de consultanță și servicii integrate pentru:

Business Technology

Implementăm cele mai performante și inovative soluții software pentru afaceri (CRM + ERP + BI ) disponibile la nivel mondial.

Business Performance

Reproiectăm și optimizăm procesele operaționale. Proiectăm și aliniem sistemul de indicatori cheie de performanță cu strategia și procesele strategice.

Modelul Criteria - spirala ADN

Soluțiile și serviciile Criteria sunt personalizate și au ca scop final optimizarea și eficientizarea afacerilor dumnevoastră. Acesta este și motivul pentru care am ales să includem în sigla noastră spirala ADN. Este un concept care se potrivește cu abordarea noastră.

ADN-ul este o structură perfect echilibrată, care conține un număr impresionant de informații într-un spațiu minuscul. Este un exemplu perfect de optimizare.

ADN-ul este unic, cum la fel și orice firmă este unică. Portofoliul Criteria include soluții configurabile și personalizabile atât la nivel general, cât și la nivel de utilizator, soluții care pot fi adaptate tiparului unic al unei afaceri.

ADN-ul nu se vede, dar există - determină identitatea organismului nostru. La fel și noi, considerăm că un sistem informatic este mai mult decât un sistem pentru operarea tranzacțiilor și păstrarea datelor pe un server. Este o platformă indispensabilă pentru susținerea planurilor de creștere și diferențiere față de competitori.

Servicii Criteria

Cunoaștem atât complexitatea cerințelor companiilor mari, cât și diversitatea cerințelor companiilor medii. Cunoaștem atât provocările managerilor, cât și problemele ce apar la nivel operațional.

Serviciile Criteria sunt complementare și integrate. Încep de la project management, consultanță de business și optimizări de procese, până la dezvoltare, implementare și audit de sisteme informatice.

Soluțiile Criteria

Soluțiile Criteria vă ajută să fiți mai eficienți și proactivi. Sunt practic instrumente care vă oferă un mediu de lucru vizual și colaborativ, personalizabil și total configurabil la nivel de utilizator.

Eficiența operațională în afaceri înseamnă mai mult decât sisteme și aplicații în care să puteți opera documente. Aveți nevoie de un mediu de lucru integrat, care vă oferă acces facil la informații relevante și care vă permite să fiți cât mai aproape de afacere și situația reală. În același timp, aveți nevoie de un mediu suficient de flexibil, astfel încât să vă puteți adapta schimbărilor într-un mod agil și la costuri minime.

Soluții CRM
Soluții ERP
Soluții optimizare și monitorizare

Contact

Află toate informațiile de care ai nevoie

Daca ai întrebări sau dorești să soliciți informații suplimentare referitor la soluțiile noastre, te rugam să completezi formularul alăturat!

Scrie-ne un e-mail

Echipa noastră de asistență este aici să vă ajute de Luni până Vineri între 09:00 și 18:00.

office@criteria.ro
Sună-ne

Întrebări despre produsele sau serviciile noastre? Sună-ne pentru asistență.

0722.335.525

Formular de contact

Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și pentru a ne analiza traficul. Vă rugăm să decideți dacă sunteți dispus să acceptați cookie-uri de pe site-ul nostru.