Putem aborda proiectele de  productie dintr-o perspectiva completa si integrata sau putem trata punctual doar anumite probleme critice.

Practic activitatile pe care le putem realiza sunt:

  • Audit operational productie;
  • Analiza si propunerea de solutii pentru probleme punctuale: planificare productie, raportare productie, trasabilitate, mentenanta utilaje, urmarire productivitate utiliaje si integrare cu sisteme de tip MES (Manufacturing Execution System), etc;
  • Implementare sistem ERP integrat (IFS Applications - productie complexa, Micrososft Dynamics NAV - productie simpla).Audit operational productie

Obiectivul auditului pe zona de productie este de a pune bazele unui sistem de imbunatatire continua pentru cresterea profitabilitatii companiei prin eliminarea pierderilor si nonvalorii. Se urmareste reducerea lead-time-ului de la comanda la livrare si eliminarea pierderilor din toate procesele organizatiei. 

Sistemul are la baza urmatoarele instrumente: Kaizen, Lean, TPM (Mentenanta Total Productiva), Mentenanta Autonoma, Poka Yoke, SMED,VSM, s.a. 

Lean manufacturing este o filosofie de productie care are ca obiectiv principal reducerea costurilor de productie, concentrarea pe client si eficientizarea distributiei. Producatorii care exceleaza in productia la cerere, reduc considerabil stocurile si totodata si costurile. De asemenea se pot adapta permanent si usor la schimbarile pietii. 


Implementare sistem ERP

Pentru proiectele complexe de productie, solutia pe care o recomandam si implementam este IFS. 

IFS Applications vine cu un set predefinit de functionalitati complete. Cu IFS, practic nu trebuie sa dezvoltati prin programare un proiect “custom", ci doar sa setati sistemul conform propriilor dvs cerinte. Din acest motiv, durata de implementare si riscurile sunt mult reduse.


Metodologia de implementare IFS presupune parcurgerea mai multor etape:
/     Contact rapid

© Copyright 2022 - Website crafted by CodeForge Web Agency