Datorita usurintei in utilizare si a scalabilitatii, in prezent peste 2.000.000 de utilizatori din peste 120.000 de companii se bazeaza pe Microsoft Dynamics NAV (Navision) pentru a-si desfasura activitatea zilnica, ceea ce demonstreaza ca este un sistem pe care va puteti baza pentru cresterea afacerii dvs.

Proiecte Implementare

Implementarea unui sistem ERP este un proces complex ce necesita o abordare bazata pe o metodologie de lucru riguroasa. Microsoft ofera partenerilor un set de instrumente menit sa ajute la managementul proiectului si totodata sa insufle clientilor increderea in calitatea implementarii. Toate aceste instrumente sunt reunite intr-o metodologie denumita Sure Step.


In cadrul modelului Sure Step sunt definite 6 etape ale unei implementari:

  •   Diagnostic
  •   Analiza
  •   Design
  •   Dezvoltare
  •   Instalare
  •   Operational


Echipa Criteria, care implementează solutia Microsoft Dynamics NAV (Navision), a adoptat in totalitate aceasta metodologie de implementare, convinsa fiind ca bunele practici incluse in aceasta sunt o garantie a succesului oricarei implementari.

Proiecte Upgrade

Proiecte de migrare la versiuni noi de Navision, incepand cu versiunea 2013. Pentru un astfel de proiect putem face o analiza completa, atat functionala cat si tehnica. Odata cu migrarea la o noua versiune se pot optimiza si automatiza anumite procese operationale. Versiunile noi de Navision ofera suport pentru integrarea nativa cu aplicatii dezvoltate in alte medii de programare.

Proiecte Internationale. Roll out-uri

Criteria are in portofoliu si clienti internationali cu proiecte de roll out-uri si upgrade-uri. Unul dintre clientii internationali este Bejo Zaden, pentru care am realizat upgrade-ul add on-ului de grup in peste 30 de tari.

Realizam si proiecte de integrare intr-o baza de date locala a unor module special dezvoltate la nivel de grup (este cazul companiilor cu implementari in mai multe tari) sau de integrare a localizarii romanesti in solutia de grup.
/     Contact rapid

© Copyright 2022 - Website crafted by CodeForge Web Agency