Alege solutia ERP in functie de specificul activitatii si dimensiunea firmei !

IFS Applications - ERP Productie

Este cea mai buna solutie de tip ERP pentru firmele cu productie complexa. IFS este unul dintre cei mai inovativi si de incredere furnizori de solutii software integrate - lider mondial conform cadranului magic Gartner. IFS Applications este cel mai complet sistem ERP pentru Productie, ideal pentru firmele cu un mix complex de productie. 

Acopera toate tipurile de productie – pe baza de proiect, pe baza de comanda (make to order, configure to order, engineer to order) sau pe baza de stoc (make to stock) si totodata ofera functionalitati avansate pentru managementul lantului aprovizionare - desfacere, financiar contabile, gestionarea resurse umane, etc.


Descarca brosura IFS Vezi detalii

Microsoft Dynamics NAV - Navision

Este  destinat intreprinderilor mici si mijlocii. Cu peste 120.000 de instalari la nivel mondial, Microsoft Dynamics NAV (Navision) este o solutie ERP usor de utilizat care va ajuta sa simplificati procesele de business din organizatie, sa aveti control si vizibilitate asupra intregii activitati, sa imbunatatiti cash-flow-ul si sa cresteti profitul. 

Are un grad ridicat de personalizare si poate fi adaptat cu usurinta tiparului unic al afacerii Dvs. Acopera integral functionalitatile unei organizatii complexe si are mai multe module, pliate pe structurile functionale ale unei companii. Totodata dispune de module Add-On pentru a satisface necesitatile specifice oricarui domeniu.


DESCARCA BROSURA NAV Vezi detalii


 

PRINTVIS - ERP SPECIFIC TIPOGRAFIC

PrintVis este o solutie ERP completa, dedicata companiilor cu specific tipografic (offset, digital, flexo, ambalaje, plicuri, ziare, s.a) cu implementari in peste 300 de tipografii la nivel mondial. Este construit pe platforma Microsoft Dynamics NAV (Navision), este integrat cu fluxul financiar contabil si este adaptat si localizat conform legislatiei romanesti.Ne bazam pe o echipa cu o experienta de peste 15 ani in proiecte de consultanta de afaceri si implementare sisteme ERP. Solutiile, serviciile si competentele Criteria sunt integrate si au ca scop final optimizarea si accelerarea afacerilor dumneavoastra, implementarea unui sistem ERP fiind doar o componenta din intreg. In functie de situatia curenta a proiectelor si solutiilor dvs, va putem propune proiecte de selectie si evaluare sau audit si optimizare:


Selectia unui sistem ERP fara o abordare riguroasa inseamna sa va asumati nenumarate riscuri care pot aparea in toate fazele proiectului

Servicii Selectie si Consultanta ERP

Auditul operational evidentiaza zonele din organizatie unde trebuie facute imbunatatiri, practic zonele unde pierdeti bani sau oportunitati

Servicii Audit Operational - Optimizari

ERP-ul gestioneaza eficient fluxurile operationale, dar nu poate acoperi integral toate cerintele unei companii din punct de vedere informatic

Solutii Software pentru Optimizare ERP


Resurse ERP

Contacteaza un expert
Solicita analiza diagnostic
/     Contact rapid

© Copyright 2022 - Website crafted by CodeForge Web Agency