Vom fi incantati sa colaboram cu dumneavoastra si sa contribuim la optimizarea si accelerarea afacerilor dumneavoastra, adaptand portofoliul nostru de solutii si servicii in functie de specificul cerintelor dumneavoastra si bugetul disponibil.Criteria Management este o companie de consultanta si servicii integrate pentru:

Business Technology

Implementam cele mai performante si inovative solutii software pentru afaceri ( CRM + ERP + BI ) disponibile la nivel mondial.


Business Performance

Reproiectam si optimizam procesele opertionale. Proiectam si aliniem sistemul de indicatori cheie de performanta cu strategia si procesele strategice.


Ne adresam atat companiilor multinationale cat si companiilor locale, mijlocii si in crestere. Ne bazam pe o echipa cu o experienta de peste 15 ani in numeroase proiecte de consultanta de afaceri si de implementare sisteme software pentru afaceri.

Modelul Criteria - spirala ADN

Solutiile si serviciile Citeria sunt personalizate si au ca scop final optimizarea si eficientizarea afacerilor dvs. Acesta este si motivul pentru care am ales sa includem in sigla noastra spirala ADN. Este un concept care se potriveste cu abordarea noastra:

ADN-ul este o structura perfect echilibrata care contine un numar impresionant de informatii intr-un spatiu minuscul. Este exemplul perfect de optimizare.

ADN-ul este unic, cum la fel si orice firma este unica. Portofoliul Criteria include solutii configurabile si personalizabile atat la nivel general cat si la nivel de utilizator, solutii care pot fi adaptate tiparului unic al unei afaceri.

ADN-ul nu se vede dar exista - determina identitatea organismului nostru. La fel si noi, consideram ca un sistem informatic este mai mult decat un sistem pentru operarea tranzactiilor si pastrarea datelor pe un server. Este o platforma indispensabila pentru sustinerea planurile de crestere si diferentiere fata de competitori.Cunoastem atat complexitatea cerintelor companiilor mari, cat si diversitatea cerintelor companiilor medii. Cunoastem atat provocarile managerilor, cat si problemele ce apar la nivel operational. 

Serviciile Criteria sunt complementare si integrate. Incep de la project management, consultanta de business si optimizari de procese, pana la dezvoltare, implementare si audit de sisteme informatice. Printre acestea:

Audit Operational si Optimizare de Procese

Servicii Consultanta ERP

 • Analiza Diagnostic
 • Selectie Sistem ERP
 • Audit Post Implementare

Servicii Implementare si Suport Sistem ERP - Dynamics NAV

 • Implementare, Suport Operational,Upgrade-uri
 • Audit si Optimizare
 • Customizari, Extinderi, Integrari si Interfete noi

Servicii Outosurcing Dynamics NAV

Servicii Consultanta si Optimizare Productie 

Servicii Consultanta si Optimizare Logistica si Stocuri

Servicii Implementare sisteme informatice pentru Productie Complexa

Servicii Implementare si Suport Sistem ERP - IFS Applications

Servicii Consultanta CRM

 • Analiza si Design CRM
 • Training si Implementare CRM
 • Audit si Evaluare Sistem CRM

Servicii Consultanta pentru Managementul Performantei


Solutiile Criteria va ajuta si fiti mai eficienti si proactivi. Sunt practic instrumente care va ofera un mediu de lucru vizual si colaborativ, personalizabil si total configurabil la nivel de utilizator. 

Eficienta operationala in afaceri inseamna mai mult decat sisteme si aplicatii in care sa puteti opera documente. Aveti nevoie de un mediu de lucru integrat, care va ofera acces facil la informatii relevate si care va permite sa fiti cat mai aproape de afacere si de situatia reala. In acelasi timp, un mediu suficient de flexibil, astfel incat sa va puteti adapta schimbarilor intr-un mod agil si la costuri minime.

Microsoft, IFS, Salesforce, Microstrategy sunt lideri globali in domeniul tehnologiei. Solutiile Criteria se bazeaza pe parteneriate cu acesti furnizori si  acopera urmatoarele arii:

Solutii CRM

 • Salesforce
 • CAS Genesys
 • Solutii Custom

Solutii ERP

 • Microsoft Dynamics NAV
 • IFS Applications - ERP Productie
 • PrintVIS - ERP specific tipografic

Solutii Optimizare si Monitorizare

 • Optimizare si planificare stocuri: Streamline
 • Planificare si raportare productie: EQ Plan, Naveksa
 • Business Inteligence - Microstrategy
De ce Criteria?

Portofoliu

Portofoliu de solutii recunoscute la nivel international. Cel mai bun raport pret/calitate. Rezultate garantate.

Experienta

Peste 15 ani experienta. Expertiza tehnica si profesionalism in abordarea, implementarea si executia proiectelor.

Flexibilitate

Ne adapta usor constrangerilor. Suntem flexibili in ceea ce priveste modul de lucru. Putem realiza un proiect intr-un timp mult mai scurt comparativ cu alte companii.

O parte dintre clientii nostri

 

Contacteaza un expert
Solicita analiza diagnostic
/     Contact rapid

© Copyright 2022 - Website crafted by CodeForge Web Agency